tag:blogger.com,1999:blog-1421127614217092672.post1466897325910025362..comments2024-03-17T17:30:39.482+01:00Comments on Horst-sweet-Horst: Actualisatie – Petatte mit handvatteWim Moormanhttp://www.blogger.com/profile/18120758303658080501noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1421127614217092672.post-12948684919019691522016-02-02T14:14:38.789+01:002016-02-02T14:14:38.789+01:00Als Sevenumse voel ik me eigenlijk niet echt geroe...Als Sevenumse voel ik me eigenlijk niet echt geroepen om Horster verzonnen eten te melden. Maar de armzalige oogst in dit bericht laat me toch in de pen klimmen.<br />Bij ons thuis werd vroeger de randjes vet aan het vlees, 'apehaor' (apenhaar) genoemd. Wij kinderen vonden dat niet lekker en vroegen wat dat was, waarop pa 'apehaor' zei.<br />Dit zal zeker niet algemeen in Sevenum gebruikt zijn, maar vooral in ons huishouden.Birgitte aka Bietjehttps://www.blogger.com/profile/10635940287323473138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1421127614217092672.post-51213103261014269512016-02-01T23:33:52.104+01:002016-02-01T23:33:52.104+01:00Bij ons kwamen ook wel plavuuskes mit trapledderke...Bij ons kwamen ook wel plavuuskes mit trapledderkes of worst van Molly op tafel. Maar aangezien mijn moeder uit Venlo kwam kan het ook zomaar een Venloos "gerecht" zijn.Gemma Hagensnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1421127614217092672.post-5835299694609307922016-02-01T19:10:20.503+01:002016-02-01T19:10:20.503+01:00Prachtig!Prachtig!claarnoreply@blogger.com