maandag 3 oktober 2011

Klein mysterie 281 – Afvalscheiding (1)

Horst-sweet-Horst is een hip weblog met een voornamelijk lokale uitstraling, al worden bij de organisatie van evenementen als een Olifantenpaadjesavond wel eens de grenzen van de regio opgezocht. Naar aanleiding van de jongste plannen van de gemeente Horst aan de Maas is op onze afdeling Afvalmanagement ruimte ontstaan voor een

Afvalmanager (m/v)

Inhoud van de functie
In de afwisselende functie van Afvalmanager ben je verantwoordelijk voor planning en uitvoering van het aanbieden van het door Horst-sweet-Horst geproduceerde afval. Met andere woorden: jij zorgt ervoor dat op het juiste moment het juiste afval dat op de juiste manier is verpakt, langs de kant van de weg klaar staat om te worden afgevoerd. Want de tijden dat je gewoon alle afval in een wekelijks te ledigen emmer kon pleuren, liggen voorgoed achter ons. Afvalscheiding is tegenwoordig het toverwoord en de gemeente Horst aan de Maas wil op dat gebied het braafste jongetje van de klas zijn.
Binnen deze functie krijg je een aantal accounts toegewezen waarvoor je het gehele traject van briefing tot realisatie in beheer krijgt. De Afvalmanager wordt hierin bijgestaan door diverse afdelingen binnen onze organisatie. De werkzaamheden bevatten zowel organisatorische, technische, fysieke als ook creatieve aspecten. Vanwege de soms wekelijks wisselende inzichten van de gemeente Horst aan de Maas op afvalgebied valt de complexiteit van de functie niet te onderschatten en is een hoge mate van flexibiliteit en creativiteit wenselijk.



De geschikte kandidaat
  • heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en is bereid ook in de weekenden te werken;
  • werkt en denkt op MBO+ / HBO niveau;
  • beschikt over een flexibele instelling, teamspirit en plichtsbesef;
  • kan omgaan met tegenslagen en telkens wisselende inzichten;
  • heeft affiniteit met afvalscheiding en gruwt van het gezegde ‘scheiden doet lijden’;
  • is proactief en sociaal vaardig;
  • beschikt over de vaardigheid zich procedures en instructies in korte tijd eigen te maken.

Wat hebben wij je te bieden?
Geboden wordt een uitdagende functie met inhoud en verantwoordelijkheid alsmede een competitief pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een actieve en informele onderneming. Je bent lid van het managementteam. Je hebt een 40-urige werkweek en beschikt over 24 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Als je bovendien bedenkt dat je ongeveer de helft van je werktijd in de gezonde buitenlucht actief bezig bent met het aan de weg zetten en weer naar binnen halen van de diverse soorten afvalbakken, dan kunnen we gerust spreken van een droomjob.

Informatie
Voor aanvullende informatie over deze functie kun je per e-mail contact opnemen met de directie van Horst-sweet-Horst: HorstsweetHorst@gmail.com


Reageren
Spreekt deze functie je aan, stuur dan een brief met cv naar: HorstsweetHorst@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten