woensdag 26 maart 2014

Top 5 – Horster informateurskandidaten

En zo duikt Horst-sweet-Horst dan ineens op in het officiële advies van informateur Leon Litjens over de vorming van een nieuw Horster gemeentebestuur. Niet als koffiejuffrouw, notulist of neutraal waarnemer (zoals gehoopt), maar als schepper van een onjuist beeld (klik op de afbeelding om haar te vergroten).
Interessante zet overigens van Don Leon, dat advies (klik hier). Niet meer dan de openingszet van wat een spannende partij belooft te worden, maar toch. Op korte termijn dient er nu een ‘onafhankelijk persoon’ te komen die moet bekijken of een CDA-PvdA-SP-coalitie mogelijk is. Wie die nieuwe informateur (bij nader inzien was Leon dus slechts pre-informateur) wordt? Altijd leuk om een gokje te wagen, dus hierbij de Horst-sweet-Horst top 5 van nieuwe informateurskandidaten:





1. Aalt Dijkhuizen’. ‘Het nieuwe boegbeeld van de topsector Agri&Food’ (én het lievelingetje van tout  bestuurlijk Horst).
Wat zei u? Dat die kandidaten allemaal CDA’ers zijn of op z’n minst aan het CDA gelieerd? Wat een tendentieuze opmerking, zeg! Wilt u nu echt het beeld scheppen dat CDA’ers niet onafhankelijk zouden kunnen zijn?
En voor alle duidelijkheid: of het nu Genoveef, Ger, Noud, Guy of Aalt wordt, ook hem of haar bied ik graag mijn diensten aan als koffiejuffrouw, notulist of neutraal waarnemer. Trouwens, ook op het moment dat een schepper van onjuiste beelden gewenst is, kan hij of zij te allen tijde een beroep doen op ondergetekende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten