dinsdag 3 januari 2017

Top 5 – Citaten uit De Echo van Noord-Limburg van 3 januari 1992

Vandaag is het op de kop af 25 jaar geleden dat de laatste editie van De Echo van Noord-Limburg verscheen. Horst-sweet-Horst markeert dit feit met een inleidend stukje (klik hier), met de Horst-sweet-Horst top 5 van advertenties uit De Echo van Noord-Limburg van 3 januari 1992 (klik hier) en met de Horst-sweet-Horst top 5 van citaten uit De Echo van Noord-Limburg van 3 januari 1992. Komt-ie, de Horst-sweet-Horst top 5 van citaten uit De Echo van Noord-Limburg van 3 januari 1992: 

5. ‘Zoals de week voor de Kerst er donkere wolken overdreven, zo ook kregen de Knippers te maken met deze wolken en wel op alle fronten.’ (uit het nieuws van de Melderslose beugelclub De Knippers)

4. ‘Vanuit de werkgroep wij-gevoel is het de bedoeling dat de samenwerking en saamhorigheid tussen de dorpen onderling en Horst wordt bevorderd.’ (uit het verslag van de presentatie van de plannen van Stichting Horst Promotie op 12 december 1991 in ’t Gasthoês)

3. ‘Op 9 december werd er getracht om uit een woning aan het Bakhuuske te Hegelsom de verwarmingsketel te ontvreemden. Door de daders werd de hoofdkraan van het gas dichtgedraaid maar de ketel werd niet meegenomen.’ (uit Politie-varia)

2. ‘Namens iedereen willen wij Flip van harte beterschap wensen met de woorden: Flip van harte beterschap.’ (uit een bericht van Mission Impossible)

1. ‘Uitslagen van de derde hoktentoonstelling van het seizoen. Mooiste oude doffer W. v.d. Pasch; Mooiste jarige doffer W. v.d. Pasch; Mooiste jonge doffer P. Geurts. Mooiste oude duivin P. Geurts; Mooiste jarige duivin W. v.d. Pasch; Mooiste jonge duivin W. v.d. Munckhof.’ (uit De Luchtbode Varia) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten