maandag 7 januari 2013

Top 5 – Horster voederverbodsbordjes

Een beetje tot m’n eigen verbazing bleek er nog geen Horst-sweet-Horst top 5 van voederverbodsbordjes te bestaan. Hoogste tijd dus om daar verandering in aan te brengen. Niet dat ze zo heel spectaculair zijn, hoor, die voederverbodsbordjes. Agressie is in dit genre helaas ver te zoeken, daarvoor moet je toch echt bij de hondenpoepverbodsbordjes zijn. Voederverbodsbordjes kenmerken zich door een beleefd-doch-dringend-verzoeken-wij-u-toontje. Tja, wat moeten we er verder nog over zeggen? Laten we maar gewoon beginnen. Hier komt ie, de top 5 van Horster voederverbodsbordjes (klik desgewenst op de afbeeldingen om ze te vergroten):

5. Venloseweg, Grubbenvorst:
Zoals bekend is het voederen van veelkleurige lederen voetballen de afgelopen tijd uitgegroeid tot een probleem waarvan de reikwijdte vooralsnog niet valt te overzien. Heel goed dus, die expliciete waarschuwing om deze bal niet te voeren.

4. De Hees, Sevenum:
Wéér zo’n lege wei! Als je niet wat beters te doen had, zou je warempel M. Lenssen nog gaan bellen ook om hem of haar te vragen of minipaardjes überhaupt wel met het blote oog waarneembaar zijn.  

3. Beekstraat, Horst:
Overdaad schaadt. Dat geldt voor het voeren van dieren, maar dat geldt ook voor waarschuwingen op aan een hek van dierenweiden bevestigde gelamineerde briefjes.

2. Vroeger had je Mr. Ed, het sprekende paard: Tegenwoordig heb je Bimmel, de schrijvende schimmel:
Bimmel is te vinden aan de Deurneseweg in Griendtsveen.

1. Venloseweg, Grubbenvorst:
Bimmel, de schrijvende schimmel is nog niets vergeleken bij Daan, de dichtende haan en Aleid, de rijmende geit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten