donderdag 20 december 2018

Top 5 – Plakongemakkelijke Horster info plakborden

Auto bij bord parkeren. Behangselplak uit kofferbak halen. Plakborstel en aandrukborstel uit kofferbak halen. Poster uit kofferbak halen. Bord instrijken. Poster plakken. Poster stevig bevestigen met aandrukborstel. Eventueel foto maken om te kunnen nagenieten van het resultaat. Alles terug in de kofferbak. Auto starten en hup, op naar het volgende bord.


Zo simpel zou het kunnen zijn. Alleen niet in Horst aan de Maas. Hier is het plakgemak bij de meeste gemeentelijke info plakborden vaak ver te zoeken. Alle aanleiding dus voor de exclusieve Horst-sweet-Horst top 5 van plakongemakkelijke Horster info plakborden:

5. Crommentuijnstraat, Meterik


Altijd positief beginnen. Dit bord hoort in wezen natuurlijk niet thuis in de top 5 van plakongemakkelijke Horster infoborden. Wel in de top 5 van plakgemakkelijke Horster infoborden. Tenzij een truck met oplegger parkeert op de parkeerplaats voor al uw plakgemak.

4. Kruisstraat, Hegelsom


Zou zo’n plakgemakkelijk bord kunnen zijn. Ware het niet dat een of andere dombo heeft bedacht dat het wel handig zou zijn een parkeerplaats aan te leggen vóór het bord. Plakgemak verandert in plakongemak: verder lopen = tijdverlies. Alle parkeerplaatsen weg uit Horst aan de Maas! Om te beginnen uit Hegelsom!

3. Kerkeveld, Horst


Zo ongeveer de drukste plek van Horst aan de Maas, maar pure plakhorror vanwege het ontbreken van elke plakgemakfaciliteit. Als het een beetje tegenzit moet je honderden meters lopen om je plakbehoefte te kunnen bevredigen.  

2. Rector Mulderstaat, Melderslo


Als om het varkensgehalte van Horst aan de Maas te benadrukken tieren de varkensruggen hier welig. Weg met de varkens uit Horst aan de Maas! Weg met de varkensruggen uit Horst aan de Maas. Om te beginnen uit Melderslo! Alles voor plakgenotbevordering – plakgenotbevordering voor alles.

1. Gebroeders van Doornelaan, Horst


Tart elke beschrijving. Idyllisch plaatje, ja, maar hoe moet je dit bord in godsnaam bereiken zonder gebruikmaking van hakbijl, kapmes en lieslaarzen? Bovendien geen posterplakparkeerpplek. Heeft verdacht veel weg van posterplakkertjepesten. Brandbrief naar de NBvP (Nederlandse Belangenvereniging van Posterplakgenotbevordering) waarin het plakongemak van dit bord aan de kaak wordt gesteld is inmiddels verzonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten