dinsdag 12 januari 2016

Top 5 – Café De Verbeeldingposters

Overmorgen, donderdag 14 januari, 20.00 uur Café Cambrinus, Venrayseweg 94: nieuwe aflevering van Café De Verbeelding, toegang gratis. Ik heb al twee keer eerder proberen uit te leggen wat Café De Verbeelding is (klik hier en hier) en ga nu echt geen derde poging wagen. Wat ik wel wil zeggen: je doet jezelf beslist tekort als je Café De Verbeelding aan je voorbij laat gaan.
Café De Verbeelding kan je van je stoel doen vallen van het lachen. Café De Verbeelding kan je buiten zinnen doen raken van woede. Café De Verbeelding kan je zo aan het denken zetten dat je wereldbeeld ervan kantelt. Café De Verbeelding kan je een traan doen laten van ontroering. Café De Verbeelding kan je mond doen openvallen van verwondering. Café De Verbeelding kan je tenen krom doen trekken van plaatsvervangende schaamte. Café De Verbeelding kan je sprakeloos maken van bewondering. Café De Verbeelding kan je doen blozen van opwinding. 

Kan Café De Verbeelding ook iets niet met je doen? Jazeker: Café De Verbeelding kan je niet onberoerd laten.  
En dan levert Café De Verbeelding ook nog eens prachtposters op, ontworpen door de waard himself, Jan Duijf. Komt-ie, de Horst-sweet-Horst top 5 van Café De Verbeeldingposters (klik op de afbeeldingen om ze te vergroten):

5.

4.

3.

2.

1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten