maandag 19 juli 2010

Intermezzo - Schoenen

Nu de hitte geleidelijk weer ondraaglijk begint te worden, lijkt me dit een mooi moment om er ter afleiding weer eens een quizje in te gooien. Van een held die vorige week van z’n voetstuk is getuimeld en intussen verwoede pogingen doet er weer op te klauteren, ontving ik deze foto (dank!). Ra, ra, wat zijn dit?A. De schoenen van Galatasarayspelers die op kousenvoeten het Parkhotel zijn uitgeslopen om een avondje te gaan stappen in het bruisende Horster uitgaanscentrum.

B. Kinderschoenen die Sinterklaas in december vergeten is te vullen.

C. De schoenen van Galatasarayspelers die voorafgaand aan hun training in Horst nog snel een gebed tot Allah richten in de mobiele moskee die zich tijdelijk op sportpark Ter Horst bevindt.

D. Een door de spelers van PAS Hamedan meegenomen verzameling schoenen die het afgelopen jaar tijdens persconferenties in Iran naar het hoofd van westerse politici en diplomaten zijn gegooid.

Mail het juiste antwoord vóór komende zondag naar HorstsweetHorst@gmail.com. Onder de inzenders van het juiste antwoord verloot ik een zakje dropveters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten