maandag 20 juni 2011

Actualisatie – TG-KL

Brekend! Ik ben er in geslaagd de TG-KL te traceren! Nota bene in het naburige dorpje dat zich tegenwoordig steeds vaker stad waant.
Normaliter rijd ik altijd met een grote boog om Venray heen, maar als er iets kunstzinnigs te beleven valt, kruipt het bloed soms waar het niet gaan kan. Dus bezocht ik gisteren de beeldententoonstelling in het Venrays Museum en enkele tuinen waarin tijdelijk kunstwerken staan opgesteld. Al bij de tweede tuin, aan de Julianasingel, was het raak. Verscholen tussen de bomen (en daarmee zo goed als onvindbaar voor de afdeling Veiligheid en Handhaving die ook Venray ongetwijfeld zal hebben) trof ik ‘m aan.
In een omgeving die wemelde van de tuinkabouters.
Helaas weigerden ze categorisch me openheid van zaken te verschaffen over hun relatie met de TG-KL.
Dat ik de TG-KL heb weten op te sporen, stemt me tot tevredenheid. Toch is er iets dat me niet helemaal lekker zit: dat ie de gemeentegrens is overgestoken. De TG-KL hóórt in Horst aan de Maas. Ik vrees dat we ‘m tot het einde van de tentoonstelling (28 augustus) kwijt zijn aan de Piëlhaze, maar laat ‘m daarna alsjeblieft weer domicilie kiezen bij ons. En nog altijd geldt: u kunt daarvoor zorgen! Stuur Horst-sweet-Horst een e-mail (HorstsweetHorst@gmail.com) waarin u uw belangstelling voor tijdelijke plaatsing van de TG-KL kenbaar maakt en ik zorg ervoor dat de eigenaar, bedenker en maker van de TG-KL, Erik van Maarschalkerwaard, contact met u opneemt. Dóen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten