maandag 5 juli 2010

Top 5 – Horster kersenadresjes

‘Yessssssss!!!!’, schreeuwde u natuurlijk bij het zien van de titel van deze bijdrage. Ongetwijfeld dacht u: ‘Zo kom ik dankzij Horst-sweet-Horst aan vijf adressen om de hoek waar ze overheerlijke kersen hebben tegen een schappelijk prijsje. Nooit weg in deze barre tijden.’ Maar zó zijn we niet getrouwd! Wel goed maar niet gek. Ik ben verdorie Malle Eppie niet. U die adressen geven en zelf achter het net vissen. Mooi niet. Daarvoor zijn kersen me veel en veel te lief.Toch weet ik het goed met u gemaakt. U bent namelijk niet de eerste de beste. Daarom wil ik een deal met u sluiten. Die ziet er als volgt uit. Ik publiceer hieronder uitsluitend in foto’s mijn top 5 van Horster (dat wil zeggen Horst aan de Maas) adresjes waar particulier kersen worden verkocht. De locatie van die adresjes onthul ik dus niet. Daarna kunt u drie dingen doen:
1. Niets.
2. Met de foto’s in de hand de hele gemeente Horst aan de Maas doorkruisen op zoek naar de adresjes. Ik garandeer u dat u daar minstens een dagdeel mee kwijt bent, maar ik garandeer u niet dat u dan uiteindelijk alle adresjes vindt.
3. Mij (horstsweethorst@gmail.com) met naam en toenaam uw favoriete Horster kersenadresje mailen. In ruil daarvoor geef ik een van mijn adresjes prijs. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus wie me als eerste zijn adresje mailt, krijgt mijn nummer 1. Mailt u als tweede, dan krijgt u mijn nummer 2 enz. Dit alles uiteraard onder strikte geheimhouding.Is dat geen goede deal? Als ik u was, wist ik het wel …
Voor de goede orde: de top 5 is eerst en vooral gebaseerd op de smaak-kwaliteitverhouding (niet dat daar veel verschil in zit, de kersen zijn overal nagenoeg even lekker). De prijs is in dit geval van ondergeschikt belang, maar wees gerust: u betaalt nergens meer dan vier euro per kilo.Genoeg geluld, hier komt ie (en bij voorbaat dank voor de mails):

5.

4.

3.

2.

1.

1 opmerking: