maandag 30 mei 2011

Klein mysterie 254 – TG-KL (5)

De TG-KL is herrezen! Vorige week zaterdag ontving ik deze korte raadselachtige e-mail: ‘TG-KL opnieuw opgedoken op (legale of illegale) nieuwe (niet nader gespecificeerde) plek (en mogelijke ontrafeling van functie/bestemming van TG-KL . . .?)’ Afzender onbekend. Gelukkig wel in bijlage voorzien van twee foto’s:
Zien we dat goed? Is dat werkelijk een tuinkabouter die daar met z’n wipneus, z’n appelwangen, z’n grijze baard en z’n guitige oogopslag door de deuren van de TG-KL naar buiten gluurt? En als ik me niet vergis staat zich rechts op de achtergrond van de bovenste foto nog een tweede tuinkabouter te verbergen. De TG-KL een meditatiecentrum voor tuinkabouters? Een rustoord voor uitgerangeerde tuinkabouters? Voor een erkend nanofiel als ik een zeer verrassende, maar daarom niet minder welkome ontwikkeling.
Dat er enig verband bestaat tussen de TG-KL en tuinkabouters lijkt me op basis van de foto’s zonneklaar. Welk, dat zal de toekomst uit moeten wijzen. Resteert de vraag waar de TG-KL zich momenteel bevindt. Zo te zien in elk geval in een boomrijke omgeving (wat de opsporingskans voor de afdeling Veiligheid en Handhaving van de gemeente Horst aan de Maas gelukkig niet zo groot maakt), maar waar?
Uiteraard heb ik de producent van de TG-KL, Erik van Maarschalkerwaard, al deze vragen ook gesteld. Met het oog op mogelijke ontdekking en zijn eerdere negatieve ervaringen met de afdeling Veiligheid en Handhaving wil hij echter geen enkele mededeling doen over de locatie alsmede de (nieuwe?) functie van de TG-KL. Begrijpelijk, maar intussen zit ik wel met een hele populatie tuinkabouters die nadat ik hen de twee bovenstaande foto’s liet zien niet meer te houden is.
Ze willen allemaal afreizen naar de TG-KL, liever vandaag nog dan morgen. In hun naam wil ik u dan ook vragen om als u enig idee heeft waar de TG-KL zich momenteel bevindt, mij daarvan onmiddellijk in kennis te stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten