maandag 6 juni 2011

Actualisatie – Banken met opschrift (3)

Nou wordt ie helemaal mooi: in al mijn argeloosheid blijk ik vorige week een klein mysterie van anderen te hebben opgelost! Het gaat om deze bank:
Stond oorspronkelijk op de kruising Nachtegaallaan-Daniëlweg en nu bij een poel aan de Sint-Jorisweg. Terwijl ik in de veronderstelling verkeerde dat de bank gehemeld was. En ik ben niet de enige, zo blijkt uit een e-mail die ik vandaag van ‘de bewoners van het 3hukske’ ontving: ‘Geweldig dat je ons bankje hebt gevonden en nog wel in Sevenum, schande. Mogen wij de juiste locatie waar ons bankje nu staat, dan kunnen wij wat gaan ondernemen dat het bankje terug komt op de plaats waar hij hoort te staan, namelijk op het 3 hukske in de Melderse.’
De bewoners van het 3hukske willen hún bank terug! Noem me sentimenteel, maar ik vind dat ontroerend. En ja, natuurlijk hebben die bewoners recht op de terugkeer van hún bank. Dus heb ik hun de precieze locatie gemaild. En dus heb ik hun sterkte gewenst in de strijd. En hun gevraagd mij op de hoogte te houden van het vervolg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten