maandag 29 september 2014

Intermezzo – Horst-tweet-Horst – 1e Horster Twittershow

‘En ja hoor #WimMoorman. Lang weekend met 8 vriendinnen op stap. Life is too short to not enjoying it. Kwestie van balans werk/ontspanning.’ Afgelopen vrijdag om 8.56 uur getwitterd door gemeenteraadslid Annemie Craenmehr-Hesen. Vreemde gewaarwording als je naam ineens plompverloren als hashtag opduikt in zo’n tweet. Alsof ik er enig bezwaar tegen zou kunnen hebben dat Annemie balans aanbrengt in werk en ontspanning. Lijkt me alleen maar gezond. Heb ik nota bene tijdens de 1e Horster Twittershow met zoveel woorden beweerd. En CDAnnemie behoorde nota bene bene tot de aanwezigen! Om boven elke verdenking verheven te zijn, is het misschien toch goed dat ik hier nog eens herhaal wat ik op die avond heb verkondigd:
‘Er zijn weinig mensen waar ik zoveel respect voor heb als voor politici: wij zitten op onze luie krent, zij halen voor ons de kastanjes uit het vuur, wij bedelven ze vervolgens onder de kritiek terwijl we op onze luie krent blijven zitten, en zij gaan toch gewoon maar door met voor ons de kastanjes uit het vuur halen.
Voor gemeenteraadsleden heb ik zelfs respect in het kwadraat: er gaat enorm veel tijd in zitten, het wordt slecht betaald en daarnaast hebben ze vaak ook nog een drukke baan. Dus als er één categorie mensen is die recht heeft op ontspanning, zijn het wel politici. Om te onderzoeken hoe gemeenteraadsleden ontspannen, analyseerde ik het twitteraccount van het afgelopen half jaar van een Horster gemeenteraadslid, van wie ik de naam niet zal onthullen. Dat had het volgende resultaat:

Vandaag een dagje met vriendinnen naar Duesseldorf. Ff bijkletsen, winkelen en lekker eten.

Gereed voor een korte vakantie met familie. Met z'n 30en, jong en oud naar traditionele vakantiebestemming in Duitsland.

Een dagje Amsterdam met 8 vriendinnen. Heeeel veel zin in.

Nog even en dan......vakantie

Vandaag met Lourdes vriendinnen een dagje op stap. #zinin.

2 dagen naar zee.

Dagje Alkmaar. Zwemwedstrijd door de grachten.

Nog even en dan......vakantie. Nu uitstapje bestuur Vrouwengilde Horst.

Vakantie begint goed. Morgen met 4 vriendinnen een camperweekend gepland. Met de meiden bij motorhotel Am Tunnel in Altenahr. De motors komen hier uit de lucht vallen.

Terug van enerverend weekend Dld met vriendinnen. Nog even en dan......vakantie

Wordt dit een actieve vakantie?? Ik denk het niet :-))

Morgen ga ik met m'n dochter een weekje naar meer van Lugano. Lekker met z'n tweetjes.

Goede morgen vanuit een zonnig Porlezza. Mooie plek aan meer van Lugano. Op een terras in het Zwitserse Lugano. Wat een mooie stad.

In Menaggio. Het Saint Tropez v/h Comomeer. Classy. En het regent weer. Maar niet getreurd. Lekker terras.

Nog even en dan......vakantie

Terug uit Italië. Bizar weer. In Italië en Schweiz heftige regen en onweer. In Duitsland zon/30c. Goed om weer thuis te zijn.

Nog even en dan......vakantie

Morgenvroeg on the road again. Vertrek naar Toscane. Vakantie met Math.

Aangekomen in Villa la Palagina. Super weer en voelt als thuiskomen. Genieten.
Vandaag 2 scooters gehuurd en Chianti route gereden. Wat gaan die dingen hard. 

Tussenstop in Raron, Wallis Schweiz.

Thuis. Mooie reis gehad via Simplonpass en autoverladung (auto op trein) in Göppelstein.

Nog even en dan......vakantie

Morgen met 3 vriendinnen een lang weekend naar Kroatië. En weer volop zon. We genieten met volle teugen. Vanavond naar huis. Morgen werken. Ook goed. Na een voortvarende vlucht vannacht geland in Weeze. En na een paar uurtjes slaap weer op mijn plek in Boxmeer. That's the spirit.

Nog even en dan......vakantie’
Tot zover dat onderdeel van de Twittershow. Het zal toch niet zo zijn dat Annemie zich daar op de een of andere manier door aangesproken voelde en daarom vrijdagochtend die tweet afscheidde?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten