woensdag 13 maart 2019

Intermezzo – Rudy Tegels

E-mail die ik vanochtend heb verzonden aan Rudy Tegels, nummer 4 op de kandidatenlijst van het CDA voor de komende verkiezingen voor Provinciale Staten:

Geachte heer Tegels,


‘Betrokken en oprecht, doen wat je zegt’ is een van de slogans waarmee u vandaag over een week hoopt te worden gekozen in Provinciale Staten. Een prachtige slogan wat mij betreft, hoewel ik van mezelf niet zou durven te beweren dat ik altijd betrokken en oprecht ben. En al helemaal niet dat ik altijd doe wat ik zeg. Des te beter dat u, als volksvertegenwoordiger, wel betrokken en oprecht bent en doet wat u zegt. In dit kader heb ik een vraag aan u.


In 2015 was u ook al kandidaat voor Provinciale Staten. U kreeg destijds voldoende stemmen om een zetel te bemachtigen, onder meer dankzij de slogan ‘Voor minder regels stem Tegels!’. Vier jaar later ben ik ontzettend benieuwd naar de regels die allemaal door uw toedoen zijn afgeschaft. Dit mede in het kader van ‘Doen wat je zegt’. Ik zou de lezers van Horst-sweet-Horst, mijn weblog over Horst aan de Maas, heel graag willen verblijden met een Top 5 van door toedoen van Rudy Tegels afgeschafte regels. Die top 5 zou dan tevens een klein steuntje in de rug kunnen zijn op weg naar uw herverkiezing.  


Met het oog op die top 5 zou ik u willen verzoeken mij informatie te doen toekomen over tien regels die in de afgelopen vier jaar door uw toedoen zijn afgeschaft. Op basis daarvan kan ik vervolgens een verantwoorde top 5 samenstellen. De informatie hoeft niet uitputtend te zijn – u hebt dezer dagen uiteraard nog wel meer aan uw hoofd. Met weblinks naar uw betrokkenheid bij de afschaffing van de betreffende regels helpt u me al een aardig eind op weg.


Als u mij uiterlijk zondagavond van de gevraagde gegevens kunt voorzien, dan garandeer ik u (‘Doen wat je zegt’) dat de bedoelde top 5 nog voor de verkiezingen op Horst-sweet-Horst zal worden gepubliceerd.

U bij voorbaat dankend voor uw medewerking, verblijf ik,

Met vriendelijke groet,

Wim Moorman

Geen opmerkingen:

Een reactie posten