zaterdag 21 december 2019

Intermezzo – Arnold (3)

Gon Wiedemeijer-van de Munckhof, een van de vriendelijke dames van de Etos, reageerde op Facebook bijzonder uitvoerig en bijzonder geruststellend en bijzonder fantastisch op het stukje van gisteren over Arnold (klik hier). Zó uitvoerig, zó geruststellend en zó fantastisch haar reactie ook een plaatsje op dit blog verdient:

Allereerst zijn we, de vriendelijke dames van de etos, vereerd dat Arnold zo goed in de gaten wordt gehouden. Na eerdere kleine mankementjes aan zijn gestel is Arnold tijdens een van de stormachtige dagen van een paar weken geleden letterlijk van zijn voetstuk gevallen. De pin die vanaf t voetstuk in zijn voet steekt 😩 was afgebroken en Arnold is met zijn volle gewicht, neus vooruit op de stoep geklapt!


Een vriendelijke voorbijganger wees ons hierop, en we hebben natuurlijk meteen actie ondernomen. Arnold is naar ons magazijn gedragen en na hem gerust gesteld te hebben, en een pleister op zijn neus te hebben geplakt heeft hij een week op een stretcher in t magazijn bij mogen komen van de schrik. Inmiddels is zijn voetstuk gerepareerd en mag hij weer op zijn oude stekje.


De neongele band was bedoeld om zulke catastrofes in de toekomst te voorkomen door hem vast te maken aan de regenpijp. De collega die hem echter buiten had gezet had dit niet helemaal begrepen en dacht dat t deco was (incl interne memo. 😂) Zo zie je maar weer, voor Arnold wordt goed gezorgd! Gelukkig geen negatieve reacties op zijn genderneutraliteit. Ook geen snode plannen van team etos, we hebben enkel zijn 'well being' voor ogen. Iedere dag tillen we hem met gevaar voor eigen rug liefdevol onder zijn billen naar buiten. En de muts op zijn hoofd laat zien dat we met hem meevoelen dat hij in weer en wind buiten in de kou moet staan, och erm.


Maar Arnold is er weer helemaal klaar voor na een weekje rust, hij kan t weer aan! 👊💪 Kom maar op 2020! 🎉

Geen opmerkingen:

Een reactie posten