dinsdag 26 mei 2020

Top 5 – Vanochtend op de Horster weekmarkt waargenomen bemondkapte poppenkoppen

Rare tijden. Wie me nog maar een half jaar geleden zou hebben gezegd ‘Over een half jaar publiceer jij een Horst-sweet-Horst top 5 van op de Horster weekmarkt waargenomen bemondkapte poppenkoppen’ zou ik voor gek hebben verklaard.


Ja, met enige fantasie zou ik me misschien nog een Horst-sweet-Horst top 5 van op de Horster weekmarkt waargenomen bebrilde, bebaarde, beoogschaduwde, beneuspiercete, besnorde, behoofdddoekte, betattoode of belippenstifte poppenkoppen hebben kunnen voorstellen. Maar een Horst-sweet-Horst top 5 van op de Horster weekmarkt waargenomen bemondkapte poppenkoppen? Nee, dat zou mijn voorstellingsvermogen ongetwijfeld te boven zijn gegaan. En toch, nu, op dinsdag 26 mei 2020 is het zover: de Horst-sweet-Horst top 5 van vanochtend op de Horster weekmarkt waargenomen bemondkapte poppenkoppen. Komt ie:

5.

Blue is the color. Inderdaad. Zorg er dan wel voor dat het blauw van je mondkapje helemaal identiek is aan het blauw van je pet.  

4.

Enige waargenomen poppenkop met spatkap. Enigszins onduidelijk waar en hoe deze dame haar mondkapje heeft gefixeerd. Zelfde geldt overigens voor de dame op nummer 5.

3.

Slechts één bemondkapte mannelijke poppenkop waargenomen. Toeval of niet: ook de enige met een mondkapje met afbeelding. Geen bijster originele. Waar dan weer de bijzonder fraaie inpakking van het oor tegenover staat.

2.

Type hobbezak. Wel praktisch: het merendeel van de op de markt gekochte waren kun je erin kwijt.

1.

De make-up met als hoogtepunt de oogschaduw, het haar en laten we vooral ook niet de intrigerende tattoo in de nek over de kop zien: afleidingsmanoeuvre geslaagd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten