zaterdag 24 juli 2021

Intermezzo – Dienstmededeling

Niet dat ik er ooit onderzoek naar heb gedaan, maar ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat de meeste lezers via Facebook op Horst-sweet-Horst belanden. Daarnaast is er ook een groep lezers, waarvan de omvang mij volledig onbekend is, die telkens als ik een bericht op Horst-sweet-Horst plaats, een e-mail ontvangen met een link naar het betreffende bericht. De verzending van die mail gebeurt automatisch, zonder dat ik er iets voor hoef te doen.


Voor de groep lezers die via zo’n automatische mail worden geattendeerd op een nieuw bericht heb ik slecht en goed nieuws. Eerst het slechte nieuws: helaas houdt de verzending van zo’n automatisch gegenereerde mail binnenkort op. Maar dan nu het goede nieuws: ik heb mezelf bereid gevonden die attenderingsmail voortaan zelf handmatig te verzenden. Voorwaarde daarvoor is wel dat ik dan van u uw mailadres ontvang.

Dus: wilt u via mail geattendeerd blijven worden op elk nieuw bericht op Horst-sweet-Horst? Stuur dan een mail naar horstsweethorst@gmail.com en ik zorg ervoor dat het voor de bakker komt.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten